HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Voltgo

Hakkımızda

Voltgo ailesine Hoş geldiniz!

2022 yılında, özgürlüğün ve sürdürülebilirliğin ‘’en özgür formuna ulaşmak’’ üzere yola çıktık. Elektrikli araçların yükselen trendini görerek, mobil yaşamımızı tamamen elektrikle güçlendirmek amacıyla Voltgo çatısı altında bir araya geldik ve böylece sadece bir şarj istasyonu üreticisini değil; aynı zamanda Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) onaylı, şarj istasyonu işletme ağı Voltgo’yu kurmuş olduk.

Şehir içi noktalarımızda bulunan DC ve AC şarj ünitelerimiz, evlerde ve iş yerlerinde kullanılan AC ve Wallbox şarj ünitelerimiz, sürücülerimize güvenli, hızlı ve çevre dostu bir şarj deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Ancak Voltgo’nun öyküsü sadece şarj istasyonlarının fiziksel yapısından ibaret değil, aynı zamanda yaşamı daha sürdürülebilir, verimli ve eğlenceli kılmak için attığımız adımlarla şekilleniyor.

2023 yılı verileri, fosil yakıtlardan kaynaklanan karbon emisyonlarının tehlikeli seviyelere ulaştığını gösterdi. Bu nedenle, Voltgo olarak ülkemizin ve dünyamızın geleceği hakkında sorumluluk hissediyoruz ve doğaya zararın sıfır olduğu “Voltgo Sıfır Noktaları” adını verdiğimiz şarj istasyonlarımız ile sürdürülebilir yaşama katkıda bulunuyoruz.

Bizim için enerji; sadece elektrikle sınırlı değil, aynı zamanda yaşamın enerjisinde var olmak, yenilikçi yaklaşımlarla üretimde bulunmak ve ürün kullanıcı döngüsünde etkileşimli bir role sahip olmaktır. Voltgo, sadece araçlarını şarj etmek isteyenlerin uğrak noktası değil, aynı zamanda etkinlikler düzenleyen, markalarla iş birlikleri yapan ve şarj deneyimini daha keyifli ve interaktif bir sürece dönüştürmeyi hedefleyen bir yaşam alanıdır.

Güvenlik ve verimlilik konularına özel önem veriyor, tüm şarj istasyonlarımızda elektrikli araçların batarya sağlığı için gerekli hesaplamaları yapıyor ve sürücülerimizi, uyarıcı işaretlerle çevreleyerek güvenli bir ortam sunuyoruz.

Voltgo olarak; kullanıcılarımıza, şarj istasyonlarından daha fazlasını sunmak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) onaylı, şarj istasyonu işletme ağı olarak, elektrikli araç kullanıcılarına daha fazla özgürlük, sürdürülebilirlik ve yenilik getiriyoruz. Voltgo ailesi olarak, geleceğe yönelik bir adım atmak ve ulaşımın en özgür formunu yaşamak için yanınızdayız. Elektrikli araçlarınızı şarj etmek artık daha kolay ve keyifli!

Voltgo Ailesi ile ulaşımın özgür yanını keşfettiğimiz yepyeni rotalara hep birlikte ulaşabilmeniz dileğiyle.

Neredeyiz?

Voltgo; elektrikli araç şarj istasyonları ile enerji sektörünün taleplerine verimli çözümler sunan bir kuruluştur. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 65.000 m² alanda faaliyet göstermekte olup, trafo güç sistemleri ve enerji depolama sistemleri destekli olarak farklı güçlerde ve çeşitlerde modüler şarj cihazları üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamız, 25.000 m² kapalı ve 40.000 m² açık alan olmak üzere modern tesislerde kaliteli üretim süreçleri ile enerji sektörüne katkıda bulunmaktadır.

Nasıl Çalışıyoruz?

Voltgo, değişen koşullara hızla adapte olabilme yeteneği ve sürekli gelişim anlayışıyla, yükselen başarılı çizgisini sürdürmektedir. Çalışanlarımızın ve kullanıcılarımızın mutluluğunu ve değerini ön planda tutarak, Ar-Ge departmanımıza önemli yatırımlar yapmaktayız. Türkiye’nin elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağ çözümleri alanındaki teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, müşterilerimizin özel taleplerini beklenen standartların üzerinde karşılamak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Enerji ve ulaşım alanında değişen dünya standartlarına ve gelişen yeniliklere, adaptasyon, esneklik, uygun üretim felsefesine odaklanma, yenilikçilik ve gelişime açık bir yaklaşım benimseme konularında öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Bu süreçlerle birlikte, çalışanlarımıza verdiğimiz değerle ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz.

Voltgo, Çözüm ortağı Beta Enerji ile uçtan uca şarj cihazları ve güç üniteleri üretimi ve uygulaması yaparak müşterilere tek bir noktadan çözümler sunmaktadır.

Voltgo, with its solution partner Beta Enerji, offers customers solutions from a single point by manufacturing and implementing end-to-end chargers and power units.

Voltgo, Çözüm ortağı Beta Enerji ile uçtan uca şarj cihazları ve güç üniteleri üretimi ve uygulaması yaparak müşterilere tek bir noktadan çözümler sunmaktadır.

Voltgo, with its solution partner Beta Enerji, offers customers solutions from a single point by manufacturing and implementing end-to-end chargers and power units.